tisdag 4 november 2008

Omvända filmtips

Jag varnar er, håll er undan...

Tiptoes
Komedi från 2003 av Matthew Bright med Matthew McConaughey och Gary Oldman.

Officiell recension: Brandmansinstruktören Steven bär på en hemlighet som han aldrig avslöjat för sin flickvän Carol att han har en tvillingbror. Anledningen till detta är att hans bror Rolfe inte är helt lik Steven. Informationen är tagen från discshop.se! Leverans nästa dag om du beställer före 16.00. Han är nämligen dvärg. Även Stevens båda föräldrar är väldigt småväxta.

Min recension: Hemskt tragisk film om en relation som går sönder på grund av dvärgväxt. Vem tycker sånt är roligt? Vi tittade klart bara för att vi var för chockade för att kunna stänga av...

The Big bad swim (Vuxna människor lär sig simma)
Komedi från 2006 av Ishai Setton med Paget Brewster och Jeff Branson.

Officiell recension: En simskola för vuxna utgör skådeplatsen för denna sexuellt laddade dramakomedi om kärlek, förlust och att få en andra chans. Tre främlingar - hopplöst förbundna genom personlig hjärtesorg - hamnar på djupt vatten och får lära sig att livet inte alltid handlar om att kasta sig rakt in i saker och ting, utan att man ibland måste ta det lite lugnt.

Min recension: Efter halva filmen hade vi inte skrattat en enda gång och inte sett en sekund som ens lutade åt något som i sin minsta beståndsdel kunde kallas sexuellt laddat så vi satte på Die Hard istället. Hur länge måste man kolla på en film innan man når fram till det komiska?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar