lördag 20 december 2008

Stureplan here I come...and go...

Julfest anno 2008 avslutad. Full fart fram till halv fem och sen i sängs hemma hos Anna. Vi började kvällen på Och himmlen därtill med lite vin och öl. Sen begav vi oss vidare till Pet Sound bar och käkade en riktigt god gryta. Sen var det dags för utgång och vi hamnade på Hells Kitchen. Kanske inte riktigt mitt ställe men det funkade. Det handlar ju sällan om stället utan mer om sällskapet och det var trevligt.

Det finns ju ett litet sånt där rosa skimmrande glitter över Stureplan, särskilt om man inte gått ut där tidigare. Men så här i efterhand kändes det inte så speciellt. Jag och Philip tog en sväng in på Sturecompaniet för att se hur det var där och tja...mycket folk, champagnedimma och vanlig utemusik kan man väl sammanfattde det som. Det var ganska mycket yngre folk där förutom de 40-taggare som hängde i baren med en blondin på varsin arm.

Som sammanfattning kan man väl säga att det blev en lungn men lång kväll. Tyvärr satt sviterna från magsjukan i så det gick inte att gå all in men dagen efter kändes just det ganska ok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar